ENERGIJA I POZITIVNA ATMOSFERA

9. Zumba Split Marathon: Prokurative postale centar plesa i fitnessa

Deveti po redu Zumba Split Marathona se održao se na Prokurativama. Unatoč promjeni datuma zbog prognoze vremena, brojni entuzijasti i ljubitelji plesa okupili su se u nedjelju, 17. ožujka 2024. godine, točno u 11:30 sati kako bi sudjelovali u ovom energičnom događaju.

Zumba Split Marathon bio je otvoren za sve – bez obzira na razinu iskustva ili kondiciju. Instruktorice, domaće snage Jasna Vidović i Polina Mytko iz Zumba Split Centra plesa, vodile su sudionike kroz dinamičan program plesnih ritmova i aerobnih vježbi. Posebno su se istaknuli gosti instruktori Meri Tičić de Los Santos iz Zadra i Enmanuel de Los Santos iz Dominikanske Republike, koji su dodali međunarodni štih ovom već bogatom događaju.

Osim što je Zumba Split Marathon pružio priliku svim sudionicima da uživaju u plesu i fitnessu, događaj je imao i humanitarnu notu. Kroz poruku koja je istaknuta tijekom događaja – “Zdravlje je najvažnije, čuvajmo ga zajedno!” – željelo se naglasiti kako je zdravlje nešto što se može sačuvati i unaprijediti zajedničkim naporima i redovitim treninzima.

Ovogodišnji Zumba Split Marathon označio je još jedan uspješan korak u promicanju zdravog načina života kroz ples i fitness. Organizatori su također istaknuli da se ova manifestacija održava već 14 godina od kada je prvi put započela vježbati i plesati po Zumba fitness programu u Splitu, te 23 godine od kada je sam Zumba fitness program utemeljen u Kolumbiji.

Fotogaleriju veselih i rasplesanih Prokurativa donosimo u nastavku:

POSLJEDNJE DODANO: