Kiš zabija svaku utakmicu: “Nema većeg motiva od povratka u Hajduk”

Odlazak na posudbu u Dugopolje je čini se bio pravi potez za mladog Hajdukovog napadača Tomislava Kiša. Na Poljudu nije imao veću minutažu pa je zajedničkim dogovorom odlučeno da se ove zime preseli na stadion Hrvatskih vitezova gdje će igrati u kontinuitetu i pokušati se nametnuti Igoru Tudoru.

Kiš je ozbiljno shvatio ovu posudbu i već je u prva tri susreta zabio četiri pogotka. U posljednjoj utakmici na gostovanju kod Zeline bio je dvostruki strijelac u 2:0 pobjedi svoje momčadi. Krenulo ga je u Dugopolju, a Kiš se nada kako će tako i nastaviti jer nema većeg motiva od povratka u Hajduk.

– Zadovoljan sam dosadašnjim učinkom, ali smatram da uvijek može još bolje. Motiv za povratkom u Hajduk je velik, to je ono što me pokreće i zato ću se boriti. Dajem sve od sebe na treninzima i utakmicama, a golovi će doći. Evo sada u Zelini je cijela ekipa zaista odigrala jako dobro, a moja dva gola plod su te dobre igre – kazuje nam 19-godišnji Zagrepčanin.

Odlazak u Dugopolje nije shvatio kao kaznu, nego kao priliku za dokazivanje.

– Ovdje mi je stvarno dobro, ekipa me super prihvatila, odlični su momci. Mislim da druga liga nije loša za mladog igrača, ima tu dobrih ekipa ikvalitetnih igrača. Najbitnije je da se razvijam i igram u kontinuitetu. Znam da mi je potrebno iskustvo ako se želim nametnuti u Hajduku – ističe Kiš, ne želeći govoriti s koliko bi postignutih golova do kraja sezone bio zadovoljan. 

Umjesto toga pohvalio je način rada u Dugopolju i zahvalio se treneruJošku Španjiću na ukazanoj prilici

– Ljudi me često pitaju kolika je razlika između nogometa i načina rada u prvoj i drugoj ligi. Naravno da ima razlike, ali nije to toliko drastično. U Dugopolju su uvjeti jako dobri i radi se maksimalno ozbiljno na svakom treningu. Ja se samo mogu zahvaliti treneru koji mi je dao priliku da redovito igram – zaključio je Kiš. 

POSLJEDNJE DODANO: