Carrick: Iduće sezone moramo izboriti povratak u Ligu prvaka

– Jako smo razočarani, jer smo bili u sjajnoj poziciji nakon što smo postigli vodeći gol – izjavio je Michael Carrick, veznjak Manchester Uniteda, nakon poraza od Bayerna 3-1 i eliminacije iz Lige prvaka…

– Za nas je bio golemi šok što smo nakon postignutog gola odmah i primili gol, valjda su prošle 22 sekunde nakon našeg pogotka. Nakon toga je Wayne Rooney imao odličnu šansu zabiti novi gol za nas. Bili smo u igri i nakon njihovog prvog gola, ali drugi nas je uništio – priznao je Carrick.

– Sada znamo da nas iduće sezone nema u Ligi prvaka. Jasno, ne samo i ne toliko zbog ove utakmice večeras, koliko zbog toga što nismo bili dovoljno dobri cijele ove sezone. Moramo završiti ovu sezonu najbolje što možemo, dobro se pripremiti za iduću u kojoj se nadam da možemo osvojiti naslov prvaka i ponovno se kvalificirati u Ligu prvaka – dodao je Unitedov veznjak.

– Sve je krenulo po zlu 30 sekundi nakon našeg pogotka. Mislim da i osmoškolci znaju da ne smiješ primiti gol odmah nakon što ga zabiješ. Oni su krenuli s centra i odmah zabili gol. Moji igrači nisu učinili baš puno toga jako lošeg u ovoj utakmici. Igrali su stvarno dobro, ali su napravili te sitne pogreške koje su nas jako skupo koštale – istaknuo je David Moyes, menadžer Manchester Uniteda.

– Imali smo dobru šansu kod 2-1, a treći gol primili smo stvarno nesretno, nakon dva odbijanja. Sada smo ostali bez nogometa u Ligi prvaka. Želimo stvoriti momčad koja će biti spremna vratiti se u ovo sjajno natjecanje. Stvarno uživamo u Ligi prvaka i moramo se vratiti u nju – dodao je Moyes.

POSLJEDNJE DODANO: