[INTERVJU] Branka Ramljak: 'Moj interes je služba građana! Želim pokazati djeci i studentima da se u Splitu ipak može drugačije!'
[INTERVJU] Marijo Popović (Ujedinjena desnica): 'Omogućit ćemo mladima da ostanu raditi i živjeti u Splitu!'
[INTERVJU] Željko Kerum (HGS): 'Otkako nisam gradonačelnik, grad vode eksperimenti. Bavili su se sitnim interesima i Splićane ostavili 'na cjedilu'!'
[INTERVJU] Nansi Ivanišević (Domovinski pokret): 'Ako Split bude uređen i kulturan grad mladi će ostati i razvijati ga zajedno sa mnom!'
[INTERVJU] Siniša Vuco (HSS): 'Uzet ću bogatima i dati siromašnima! Pobijedit ću u drugom krugu i od Splita napraviti Amsterdam!'
[INTERVJU] Ante Franić (SDP): 'Jedno dijete su mi odbili za jaslice, drugo radi tjelesni u atriju škole - to je Vicin i HDZ-ov Split!'
[INTERVJU] Ivica Grković (MOST): 'Kvaliteta, stručnost i kompetentnost su mi uvijek ispred političke podobnosti! Javnim natječajima tražit ću sposobne!'
[INTERVJU] Vice Mihanović (HDZ): Neki kandidati žele upravljati gradom, a nisu bili na jednom sastanku u svom Kotaru? Čudim im se...
[INTERVJU] Ivica Puljak (Centar): 'Završimo eru političke trgovine i okrenimo se razvoju Splita. Dosta je HDZ-a i Keruma!'
[INTERVJU] Zdeslav Benzon (HSLS): 'Politika se upliće u sve živo, a Split stagnira punih 12 godina! Split može i mora bolje!'