Pravila privatnosti

OBRIGADO d.o.o, tvrtka izdavač Dalmacija Newsa, posvjećuje veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje Obrigado d.o.o obrađuje odnosno prikuplja kad se posjeti naša internetska stranica. Obrada osobnih podataka temelji se na jednoj od zakonitih osnova obrade.

Osobnim podacima smatraju se oni podaci koji Vas identificiraju (ime, adresa, e-mail, poštanska adresa i dr.). Obrigado d.o.o ne prikuplja Vaše osobne podatke osim u slučaju kada ste nam ih Vi učinili dostupnima, čime pristajete odnosno dajte privolu na njihovo korištenje u niže navedene svhe.

OBRIGADO d.o.o koristi će Vaše osobne podatke za potrebe tehičkog upravljanja internetskim stranicama, analize preferenci te dostave općih i individualiziranih ponuda, s cilje da Vam se omogući pristup posebnim informacijama te za potrebe komunikacije s Vama. Obavještavamo Vas da je moguće da Vaše osobne podatke učinimo dostupnima i drugim klijentima, a sve s ciljem ispunjenja svrhe za koju su navedeni osobni podaci prikupljeni.

Politika vezana uz korištenje i pohranjivanje Kolačića (HTTP cookies)

Naša internet stranica koju posjećujete koristi kolačiće. Kolačićima se smatraju datoteke male veličine koje se privremeno pohranjuju na Vašem tvrdom disku, što našoj internet stranici omogućavam prepoznavanje Vašeg računala prilikom sjedećeg posjeta stranice.

Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati tehničke podatke kao što su kolačići, IP adresa korisnika i/ili posjetitelja, identifikator mobilnog uređaja, podatke o pregledniku i slično, ali pritom ne identificirati osobu.

Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih značajki internetske stranice i boljeg korisničkog iskustva. Ti kolačići mogu biti stalni kolačič koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta stranici.

Kolačićima trećih strana OBRIGADO d.o.o koristi za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe internet stranice Dalmacija News. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne statističke podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.

Ovisno o postavkama na Vašem internetskom pretraživaču, kolačići se mogu automatski prihvaćati. Ako niste suglasni njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojem trenutku izbrisati i/ ili trajno isključiti na računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite. Više informacija o upravljanju kolačićma može se pornači na stranicama preglednika kojim se koriste.

Voditelj obrade: OBRIGADO d.o.o, Hrvatske mornarice 10, 21 000 Split, [email protected]
Službenik za zaštitu podataka: [email protected]

Naša internetska stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Google AdSense, Double Click for Publishers, Midas Network, Ezoic. Sve ovo koristimo kako bi anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li iskustvo korištenja naše internetske stranice vama pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), kako bi Vi od nas dobili što kvalitetnije informacije.

Ako imate bilo kakvih pitanja vezanih uz izjavu o zaštiti privatnosti molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail: [email protected]