Stoičkov: Barcelona baca novac u vjetar

Legendarni bugarski nogometaš Hristo Stoičkov kritizirao je transfernu politiku koju posljednjih godina provodi njegov bivši klub Barcelona…

U razgovoru za radijsku postaju Cadena COPE, nekadašnji je osvajač Zlatne lopte izjavio da su čelnici Barcelone donijeli nekoliko vrlo loših prosudbi, i što se tiče dolazaka i što se tiče odlazaka igrača. Posebno mu smeta lanjski odlazak Thiaga Alcantare u Bayern.

– Barcelona baca novac u vjetar, radi stvari koje ne bi trebala. Prodala je Thiaga Alcantaru za 25 milijuna eura, a u ugovoru je imao odštetnu klauzulu od 90 milijuna eura – podsjetio je Stoičkov.

– Osim toga, Barça je sponzorirala i Arsenal. Mogli bismo se zapitati koliko je plaćen Cesc Fabregas koji je ponikao u našem klubu. Ni to nije sve. Tu su i Rafinha koji je posuđen Celti, pa Fontas koji je prodan Celti za samo milijun eura u trenucima kad se traži zamjena za Carlesa Puyola. Pa Martin Caceres koji je još jedna pogreška (kupljen za 16.5 milijuna eura, prodan za tri, op. a.) ili prodaja Zlatana Ibrahimovića godinu dana nakon što je za njega plaćeno 66 milijuna eura – dodao je Stoičkov.

POSLJEDNJE DODANO: