Svatko može biti zvijezda velikih ekrana: Vlastito vjenčanje u kinu CineStar!

Mladencima koji planiraju vjenčanje nudi se još jedna opcija: snimanje dokumentarnog filma o tom za njih važnom danu. Mlada ekipa s nekoliko realiziranih dokumentaraca iza sebe, okupljena u projekt Piroman, radi “drugačiji” video s pira. Umjesto distanciranog praćenja vesele kolone, Piroman ekipa snimanju pristupa na aktivniji način. Novinar i snimatelj izvještavaju s vjenčanja kao da se radi o izravnom javljanju za televiziju, a rezultat takvog rada nije “kazeta” već – film.

– Vođen mišlju da su standardni video materijali s pireva, otvoreno ću reći, dosadni za gledanje i samoj rodbini mladenaca a kamoli prijateljima, smislio sam novi koncept koji prije svega treba biti zanimljiv – kaže voditelj projekta Mate Prlić.


U tom dokumentarcu bliske osobe budućeg bračnog para govore o mladoj i mladom, kamerom se bilježe svi smiješni i važni događaji tog velikog dana, a sve je na kraju izmontirano tako da film bude zanimljiv i gledateljima koji nemaju veze s pirom…

Osim što konačni materijal nije standardan, još jedna stvar ovu ponudu izdvaja od ostalih: dokumentarni film s vjenčanja prikazivat će se u – kinu CineStar.

– Gledanje svog pira na velikom ekranu jedna je novost koja može biti itekako zanimljiva. Mislim da će biti pravi doživljaj s pozvanom rodbinom i prijateljima pogledati u kinu film s vjenčanja – zaključuje Prlić.

Dodajmo još da je predviđeno trajanje dokumentarca između 60 i 80 minuta.

Informacije o cijeni i svim detaljima možete saznati na 095 8946 453.

POSLJEDNJE DODANO: