KORAK ISPRED SVIH

Zdravko Jadrijev postavlja svjetski rekord u ultramaratonu

U povijesti ultramaratona zapisano je novo poglavlje zahvaljujući Zdravku Jadrijevu, članu Maraton kluba „Marjan“, koji je postavio svjetski rekord u kategoriji M50-55. Na prestižnom natjecanju u Sarajevu, Jadrijev je pretrčao impresivnih 150.345 metara u roku od 12 sati, nadmašivši prethodni rekord za tri kilometra.

Gradonačelnik Ivica Puljak primio je Jadrijeva u svojem uredu kako bi mu osobno čestitao na ovom izuzetnom sportskom dostignuću. Gradonačelnik Puljak izrazio je svoje divljenje Jadrijevu i uputio mu najbolje želje za nadolazeće svjetsko prvenstvo u ultramaratonu, koje će se održati u Taipeiju, Kina.

Osim gradonačelnika, čestitkama se pridružio i Igor Maretić, voditelj Odsjeka za sport, ističući Jadrijev doprinos i značaj za sportsku zajednicu. Također, prijemu su prisustvovali i Marin Koceić, trener Maraton kluba „Marjan“, te predsjednik kluba Nebojša Lujanović.

Jadrijev, koji je na natjecanju u Sarajevu ostvario i ukupnu pobjedu u muškoj konkurenciji, sada se okreće pripremama za svjetsko prvenstvo, s nadom da će nastaviti svoj niz izvanrednih rezultata.

POSLJEDNJE DODANO: