SPEKTAKL GODINE

Zadnja mjesta za odlazak na EURO 2024.

Na EURO 2024. u Njemačkoj s Elite Travel-om!

Za sve istinske ljubitelje nogometa i naših Vatrenih, krajnje vrijeme je da se pripremite za spektakl godine! Elite Travel s ponosom najavljuje svoju ekskluzivnu ponudu za Europsko prvenstvo u nogometu 2024. u Njemačkoj!

Jeste li spremni biti dio povijesti dok pratite Hrvatsku nogometnu reprezentaciju na njihovom putu do vrha Europe? Sada je vaša prilika da budete tamo!

Elite Travel u ponudi ima grupni polazak avionom na utakmicu Španjolska – Hrvatska u Berlinu 3 dana s polaskom iz Splita 14.-16.6.

Organiziran je i polazak iz Zagreba u istom terminu.

Treći grupni polazak namijenjen je za susret Hrvatska – Italija u Leipzigu avionom iz Zagreba 3 dana u terminu 23.-25.6.

Ukoliko imate ulaznice za utakmicu, svakako osigurajte prijevoz i smještaj uz Elite Travel jer je vrijednost za novac odlična i radi se o trenutno najkvalitetnijem aranžmanu na tržištu. Putujte avionom udobno i sigurno, bez brige oko transfera ili dolaska do smještaja, te bez 15-satnih vožnji u jednom smjeru. Vaš voditelj putovanja čeka Vas već na aerodromu. Nakon slijetanja odlazite privatnim transferom do kvalitetnog hotela na centralnoj lokaciji, a na Vama je samo da odjenete kockice i uz pjesmu krenete na ovaj fantastičan EURO 2024.!

Ako ipak niste uspjeli osigurati ulaznice za utakmice, svejedno krenite putem Njemačke jer ćete tamo sigurno doživjeti vrhunsku navijačku atmosferu gdje navijači iz cijele Europe u dobrom raspoloženju dolaze bodriti svoje momčadi.

Jedinstveni događaj u veličanstvenom Berlinu jest da će poznata Brandenburška vrata biti uokvirena kao gol, a ispred njih će biti najveća fan zona sa velikim ekranima na kojima će se prenositi utakmice gdje će deseci tisuća navijača bodriti svoje reprezentacije – udaljenost od predviđenog hotela i fan zone je 20 min pješice (1500m)! U Leipzigu je fan zona samo par minuta pješice od Vašeg hotela koji je u strogom centru grada, u pješačkoj zoni! Odlična prilika za uživanje u njemačkom pivu, dok u izvrsnoj atmosferi slavimo pobjedu!

Doživite pulsirajuću energiju Europskog prvenstva u nogometu u samom srcu Njemačke. Zaronite u bujicu boja, zvukova i strasti dok se navijači okupljaju iz svih krajeva Europe.

Zbog ograničenog broja mjesta na aranžmanima požurite i osigurajte svoje mjesto već danas!

POSLJEDNJE DODANO: