AKCIJA DARIVANJA KRVI

Za ljubav prema dresu i humanosti: Perišićev broj 4 čeka novog vlasnika

Originalni dres HNK Hajduk Split s brojem 4, koji je nosio poznati nogometaš Ivan Perišić, bit će glavna nagrada na humanitarnoj akciji darivanja krvi koja će se održati ovog vikenda na splitskom Kamenu.

Akcija, koju organiziraju Crveni križ i Mjesni odbor Kamen, planirana je za subotu, 27. siječnja 2024., od 13 do 16 sati u Mjesnom odboru Kamen, na adresi Ulica Svetog Mihovila 52.

S obzirom na početak proljetnog dijela HNL-a, gdje HNK Hajduk Split igra jadranski derbi protiv Rijeke, organizatori su odlučili potaknuti mlade na humanitarni čin darivanja krvi, istovremeno pružajući priliku da osvoje vrijedne nagrade. Za sve darivatelje krvi, osiguran je Hajdučki kalendar za 2024. godinu, dok će najsretniji dobiti originalni Hajdukov dres s brojem 4, koji je nosio Ivan Perišić.

Svi ste pozvani da se pridružite ovoj humanoj akciji i pomognete onima kojima je to zaista najpotrebnije jer krv je nezamjenjiv lijek! Jedini izvor tog lijeka je čovjek, darivatelj krvi – poručuju organizatori iz Crvenog križa i Mjesnog odbora Kamen.

POSLJEDNJE DODANO: