Martin Pauk: ‘Papa ne živi moju vjeru i Sveto pismo, nije dostojan biti poglavar Crkve!’, Robert Pauletić: ‘Papa Papagay!’

– Homoseksualne osobe imaju pravo živjeti u obitelji. Oni su djeca Božja i imaju pravo na obitelj. Nitko ne smije biti odbačen ili da zbog toga trpi, kazao je papa Franjo u dokumentarcu ‘Francesco‘ redatelja koji je nominiran za Oscara.

Papa je podržavao neku vrstu pravne zaštite prava homoseksualnih parova, a takva je objava posve uzburkala širu javnost.

Reagirali su i splitski političari. Među prvima Martin Mladen Pauk koji je napisao kako papa Franjo nije njegov papa.
– Moj prethodni Papa bio je Ivan Pavao II., moj trenutni Papa je Benedikt XVI.

Jose Mario Bergoglio nije čovjek kojem vjerujem niti za kojeg smatram da živi moju vjeru i Sveto pismo, a kamoli da je dostojan biti poglavarom Crkve i Petrovim nasljednikom.
Tijekom povijesti brojni su uzurpatori zauzimali mjesto pape, bilo je među njima mnogo ubojica, kriminalaca, onih koji su kupili postolje, onih koji su imali i po devetoro djece s nekoliko različitih žena, bilo je tu i beskrupuloznih političara kao i trgovaca.
Crkva i katolička vjera sve su ih preživjeli, stoga nemam straha za sve nas koji smo iskreni vjernici zbog razuma i srca, a ne zbog navike ili pritiska okoline, napisao je Pauk.

Kratko je reagirao i Robert Pauletić iz Domovinskog pokreta.
– Papa podržao istospolne brakove. Papagay, istaknuo je.

POSLJEDNJE DODANO: