Olić: Poslije ovog tjedna bit ću sigurniji gdje želim igrati

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić i dalje važe opcije koje mu se nude za nastavak karijere. Dvije trenutno najrealnije opcije su produljenje s Wolfsburgom ili transfer u Stoke City…

Jedan od razloga zašto Olić premišlja oko produljenja s “vukovima” je ta što trener Dieter Hecking u drugom dijelu sezone forsira Basa Dosta ispred njega.

– Bio sam malo iznenađen što ne igram jer sam bio najbolji klupski strijelac i igrao sam dobro za reprezentaciju. Mislio sam da bi bila dobra prilika otići u Englesku u mojim godinama, ali djeca su očajno željela da ostanemo u Njemačkoj, pa sam rekao da ću malo pričekati i dati si vremena – rekao je Olić za NDR televiziju.

Odluku će svakako donijeti odsad pa do kraja bundesligaške sezone. Plasman u Europa ligu sljedeće sezone mogao bi utjecati na njegovu odluku. Nakon 26 kola drže šesto mjesto koje vodi u Europa ligu, ali sedmoplasirani Mainz ima isti broj bodova. “Vukovima” u utorak predstoji gostovanje kod Werdera, dok u subotu dočekuju Eintracht iz Frankfurta.

– Imamo težak tjedan ispred nas i igrači su usredotočeni na to. Nakon toga ću biti sigurniji u to gdje želim igrati sljedeće sezone. Stvari u ligi izgledaju prilično dobre, te i dalje imamo dobre šanse.

POSLJEDNJE DODANO: