Osvojite ulaznice za predstavu “Glumac… je glumac… je glumac”

Kao što publika hrli na Zijahove predstave, tako i Zijah neumorno putuje ususret novoj i novoj publici. Nakon deset godina ponovo je u Splitu s kultnom predstavom ”Glumac… je glumac… je glumac”, 08. travnja u Domu OSRH Lora.

“Glumac… je glumac” je jedinstvena, izuzetna, a zarazna predstava. Dvoboj šale i ozbiljnosti u vezi s tipičnim situacijama ljudskoga, izloženog apsurdima. Glumac poziva na odgovornost… istražuje kazalište i društvo, njihov odnos i budućnost.  

Taj glumački susret s publikom ne samo da otkriva kakvi su ljudi, nego i nudi naputke kako se s njima nositi. Svi koji su imali priliku uživati u izvedbama Zijaha Sokolovića – znaju što ih čeka i doći će ponoviti to iskustvo. Svi koji to nikada nisu doživjeli – krajnje je vrijeme da pogledaju Zijaha i predstavu “Glumac… je glumac… je glumac”.  Jednog čitatelja darujemo s dvije ulaznice.  Sve sto je potrebno je poslati mail s osobnim podacima na [email protected] . Ime dobitnika objavit ćemo u ponedjeljak.

Prodajna mjesta: Music shop Koteks (od 8.30 do 14 sati i od 17 do 20 sati), blagajna Lora (od 14 do 20 sati) te Glazbena mladež Split.

POSLJEDNJE DODANO: