KAŽL u Zagrebu na završnici prvenstva Hrvatske u pohodu na novu medalju u mlađim kategorijama

Pretkadetkinje Košarkaške akademije Žana Lelas ovog vikenda su na završnici Prvenstva Hrvatske u uzrastu do 15 godina. Mladi splitski klub s Ravnih Njiva pokušat će nastaviti tradiciju osvajanja medalja u mlađim kategorijama, od osnutka 2016. godine imaju pet zlata, sedam srebra i tri bronce.

Prvi protivnik u polufinalu im je dubrovačka Ragusa s kojom su već igrale u Regiji Jug, taj susret je na rasporedu u subotu u 15.30 sati, a nakon toga igraju Zagreb – Trešnjevka 2009. Pobjeda bi za Splićanke značila sigurnu medalju i finale, no iz kluba najavljuju da se radi o zahtjevnom susretu te ako odigraju kako znaju mogu se nadati najboljem.
U nedjelju se igra za plasman, utakmica za treće mjesto je u 10.30 sati, a za prvo i zlatnu medalju u 12.15 sati. Sve utakmice igraju se u Zagrebu u Sportskoj dvorani Peščenica.
KAŽL će na završnici predstavljati sljedeće igračice koje su u kadru trenerskog tandema Vjekoslav Lokica/Anita Rade: Jana Jakšić, Ivana Pogorelić, Lana Topić, Ana Baučić, Nina Bilić, Andrea Bilić, Ivana Beović, Mare Vitlić, Iva Buljanović i Lorena Rezo.

POSLJEDNJE DODANO: