SLAVEN RIMAC

“Volio bih da ima više publike, ova ekipa to zaslužuje”

U izjavi nakon utakmice, trener Košarkaškog kluba Split, Slaven Rimac, istaknuo je izazove s kojima se ekipa suočila tijekom susreta protiv FMP-a.

Dobrih 25 minuta smo bili u nekakvom nokdaunu. Mogu shvatiti da je protiv Zadra bila velika potrošnja i emotivno pražnjenje. Mi smo se od Zadra odmarali, nismo niti znali u kakvom će sastavu doći FMP. Osjetila se naša bezidejnost, no kad smo uspostavili obranu, prodisali smo. - kazao je.

Rimac je naglasio da su se suočili s izazovima tijekom treće četvrtine, ali su uspjeli nadoknaditi pad “switch” obranom.

Posljednju četvrtinu smo odigrali dosta kvalitetno, Sullivan je ušao u ritam kad je to bilo nezgodno, pogodili smo neke šutove.

Trener nije propustio čestitati svojim igračima na predanosti i naporu, ističući da bi volio vidjeti više publike na tribinama, budući da ekipa zaslužuje podršku za svoje iznimne rezultate u posljednja dva mjeseca.

Čestitam momcima, opet su dali sve od sebe. Volio bih da ima više publike, ova ekipa to zaslužuje onime što pokazuje u posljednja dva mjeseca. Evo, ove dvije posljednje utakmice koje smo gubili i preokretali u pobjede.

POSLJEDNJE DODANO: