MLADI ŠAMPIONI

VIDEO “Žuta” dica osvojila titulu prvaka Hrvatske, dočekani s oduševljenjem!

Žuta” dica, igrači rođeni 2013. godine i mlađi prvaci su Hrvatske u kategoriji U-11. U finalu su na završnici u Pazinu svladali domaćina s 43:22. Do titule su igrači trenera Duje Kaliterne redom pobjeđivali Dubravu s 44:21, Čakovec s 37:10, Pazin s 34:23, Osijek 57:30, te u polufinalu Cres s 54:32.

Veliko je bilo slavlje u Pazinu, uživali su Kaliterna i voditelj škole košarke Ante Grgurević, a za prvake Hrvatske igrali su Frano Vidović, Ivan Bartulović, Jakov Jerčić, Massimo Maher, Ante Slišković, Luka Ivan Šetka, Ante Ercegovac, Duje Katalinić, Nikola Radoičić, Jadran Kovačević, Jeronim Krnjača, Luka Šerić, Viktor Vuković i Andro Jakić. Najbolji igrač prvenstva je Ivan Bartulović, u natjecanju u šutu Bartulović je također bio najbolji, a Frano Vidović osvojio je natjecanje u vođenju lopte i izabran je u najbolju petorku turnira.

Ponosni na svoj uspjeh, ovi mladi šampioni dočekani su s oduševljenjem i u Splitu, gdje su primili zaslužena priznanja za svoje izvanredne sportske dosege. Svojom izvedbom, “Žuta” dica su ne samo osvojila naslov prvaka Hrvatske, već su i inspiracija budućim generacijama mladih košarkaša.

POSLJEDNJE DODANO: