PRAVI LJETNI HIT

[VIDEO] Tomislav Bralić i klapa Intrade predstavili novi singl “Da mi je sad”

Tomislav Bralić i klapa Intrade danas su predstavili svoj najnoviji singl “Da mi je sad”. Pjesma, koja dolazi nakon uspjeha singla “Miruj, srce” iz veljače, donosi dašak pozitivne energije kao stvorene za vruće ljetne dane, a klapa ne sumnja da će se svidjeti njihovoj publici.

-Kako znam da će se pjesma dobro pjevati? Tako je sa svim našim pismama koje je napisao Vinko Barčot, otkrio je Tomislav Bralić.

-Radimo dalje. Opet nam je Vinko napisao jednu krasnu pjesmu. Na aranžmanu je radio Leo Škaro, a miks i mastering Igor Ivanović. Udružili smo snage i napravili pravi ljetni hit, tako bih ga ja nazvao. Nek’ se cijelo ljeto vrti, nek’ se piva, a mi je polagano počinjemo i izvoditi na koncertima, najavio je Bralić novu pjesmu.

“Kad mi dođeš ti”, “Samo s tobom sam upoznao ljubav”, “Zalutali pogled”, “Jubin te”, “Ne mogu te prestat jubit”, “Samo za tebe”, “Zemlja dide mog”, “Lipe oči” i još mnoge druge djelo su spomenutog velolučkog autora Vinka Barčota kojeg s Intradama veže prijateljstvo, uspješna suradnja i desetak pjesama koje su osvojile publiku. Sada će se toj niski hitova pridružiti i nova pjesma.

Publika u novoj pjesmi može uživati putem digitalnih streaming servisa, a imat će priliku uživati u njoj i na nadolazećim koncertima diljem Hrvatske i šire. “Da mi je sad” će postati neizostavna u njihovom repertoaru, a vi je možete čuti u sljedećim gradovima: Kloštar Ivanić (22. 6.), Jajce (23. 6.), Vrsi (25. 6.), Biograd na Moru (28. 6.), Osp (29. 6.), Đakovo (4. 7.), Celje (11. 7.), Slano (13. 7.), Klenovica (17. 7.), Bilice (19. 7.), Kršan (20. 7.), Pašman (23. .), Bibinje (27. 7.), Vela Luka (29. i 30. 7.), Senj (3. 8.), Novalja (5. 8.), Veli Rat (7. 8.), Dubrovnik – Klape na Stradunu (9. 8.), Pag (15. 8.), Betina (18. 8.), Kraljevica (23. 8.), Nin (25. 8.), Rače (30. 8.), Krk – Polje (31. 8.).

POSLJEDNJE DODANO: