MOĆNA PORUKA

[VIDEO] Prekrasan trenutak s Modrićeve konferencije za medije nakon utakmice: “Hvala vam na svemu!”

Hrvatski kapetan Luka Modrić teško je podnio što je Hrvatska protiv Italije golom u osmoj minuti sudačke nadoknade vrlo vjerojatno ostala bez prolaska skupine na Euru. Postigao je gol, proglašen je igračem utakmice, ali to mu je bila jako slaba utjeha. Nakon utakmice je bio u suzama, svjestan da mu je propala zadnja prilika da s Hrvatskom osvoji trofej na velikom turniru, prenosi Večernji list.

Ipak, malo ga je oraspoložio talijanski novinar na konferenciji za medije. BBC je snimku njegovog pitanja te odgovor hrvatske ikone, objavio pod dirljivim opisom ‘ovo je doista prekrasan trenutak s konferencije za medije nakon utakmice’. 

– Luka, dobra večer od talijanskog novinara. Želim vam se zahvaliti na svemu što ste pokazali ne samo večeras, nego tijekom cijele karijere. Još jednom ste napustili teren kao igrač vrhunske klase. Promašili ste penal, ali odmah zatim i zabili. Želim da se nikada ne umirovite jer ste jedan od najboljih igrača koje sam komentirao. Hvala vam – rekao mu je novinar. 

Uslijedio je pljesak novinara i Modrićev odgovor:

-Grazie. Hvala vam iz dubine srca na ovako krasnim riječima. I ja bih volio zauvijek igrati nogomet, ali doći će vrijeme kada ću morati objesiti kopačke o klin. Još ću igrati, ne znam koliko, ali hvala Vam na divnim riječima.

POSLJEDNJE DODANO: