BOJAN PROTIV BOJANA

Vice Mihanović o dogradonačelniku: “Ovo je rat Bojana Ivoševića samog sa sobom!”

Ravnatelj Lučke uprave Split Vice Mihanović poslao je priopćenje povodom istupa dogradonačelnika Ivoševića i prijavljivanja  inspekcijama od strane Grada za radove na rivi unutar lučkog područja Lučke uprave Split. Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

-Dogradonačelniku drugog najvećeg grada u državi trebalo je tri godine da savlada funkcioniranje vertikale u javnom prostoru, prelazeći sa stupića na boriće (a i u tome je bio neuspješan). Nekim čudom je preskočio koštele, možda jer je on kandidat bez kompromisa. Po svemu sudeći, sada je prešao na učenje horizontale, pa je započeo s radovima na održavanju kabelske infrastrukture u Gradskoj luci. Tako imamo nezabilježenu situaciju u povijesti Splita da osoba koja bi trebala brinuti o razvoju grada lažno prijavljuje Lučku upravu Split, koja ulaže u grad, za nezakonite radove. Međutim, sve inspekcije su ga demantirale, utvrdivši da nema nikakvih propusta. Osim toga, naredio je splitskim pomorskim redarima da izađu iz svojih zakonskih ovlasti i zloupotrijebio položaj i ovlasti (članak 291. Kaznenog zakona), što je također utvrđeno od strane inspekcije jer za ove radove nisu nadležni.

Da ne bude zabune, što se mene tiče, ovo nije nikakav rat između mene i Ivoševića (čitaj Grada) jer uređenje luke znači uređenje grada, a Lučka uprava Split realizirala je projekte u vrijednosti nekoliko gradskih proračuna. Ovo je rat Bojana Ivoševića samog sa sobom.

POSLJEDNJE DODANO: