MALONOGOMETNO DOIGRAVANJE

Večeras Torcida gostuje kod Futsal Dinama u četvrtfinalu prvenstva Hrvatske

Počelo je doigravanje u najluđoj ligi u Hrvatskoj, onoj u malom nogometu. Hrvatska malonogometna liga je, naime, toliko izjednačena, neizvjesna i nepredvidljiva da je neuputno bilo što prognozirati u borbi za naslov prvaka. Lani je, na primjer, prvak postao Futsal Dinamo, koji je u doigravanje krenuo sa 4. pozicije, te kao autsajder u polufinalu izbacio 1. nositelja Novo Vrijeme (2:0 u seriji), a u finalu nadjačao 2. nositelja Olmissum (3:1). Nedavno su na završnici Kupa u Dubrovniku posljednje tri utakmice, dva polufinala i finale, odlučeni izvođenjem penala, a pobjednik je postala momčad Stanoinvest Futsal Pule.

Prve dvije utakmice odigrane u petak, doduše, nisu ponudile neizvjesnost. Najbolja momčad u ligaškom dijelu natjecanja – Square – krenuo je uvjerljivo s 5:1 protiv Osijeka, dok je Stanoinvest Futsal Pula pobijedila Crnicu sa 4:0. Večeras branitelj naslova Futsal Dinamo dočekuje Torcidu, a Olmissum je domaćin Novom Vremenu. U obje ove utakmice očekuje se – kreševo.

Druge utakmice igrat će se tijekom sljedećeg tjedna u dvoranama onih koji su sada bili gosti, a eventualne majstorice opet na parketima onih koji su bili bolje plasirani nakon 18 kola.

POSLJEDNJE DODANO: