POD SVJETLIMA REFLEKTORA

Uzbudljiva večer očekuje Baby Lasagnu na Eurosongu večeras

Naš eurovizijski miljenik, Baby Lasagna već tjednima drži vodeće mjesto na kladionicama Eurosonga. Sinoćnja proba u Areni Malmö dodatno je potvrdila njegovu popularnost i šanse za pobjedu, s predstavnicima mnogobrojnih medija koji su svjedočili rastu njegovih šansi za osvajanje najpopularnijeg europskog televizijsko-glazbenog spektakla za dodatnih 3 posto. Baby Lasagna je na probi oduševio svojom energijom, zaraznom pjesmom i plesom, što je rezultiralo ovacijama publike koja je doslovno bili podignuti na noge. Atmosfera u Švedskoj postaje sve uzbuđenija kako se bliži trenutak Baby Lasagninog nastupa.

Tomislav Štengl, šef naše eurovizijske delegacije, izražava veliko povjerenje u Baby Lasagnu, ističući da očekuju dobar rezultat, ali da priželjkuju pobjedu. Sam Baby Lasagna, iako prepoznaje podršku i popularnost koju je stekao, ostaje skroman i fokusiran na svoj nastup. Njegova koncentracija nije usmjerena na plasman, već na pružanje najboljeg mogućeg nastupa za sve koji su ga podržavali, prenosi Večernji list.

Prva polufinalna večer Eurosonga, u kojoj Baby Lasagna nastupa sedmi po redu, postaje ključni trenutak u njegovoj karijeri. Publika diljem Europe s nestrpljenjem očekuje njegov nastup, a komentatori već nagađaju o njegovim šansama za pobjedu. Duško Ćurlić će biti taj koji će komentirati izravni prijenos na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) u 21 sat.

Uzbuđenje raste, a Hrvatska se nadamo, nikad nije bila bliža pobjedi na Eurosongu.

POSLJEDNJE DODANO: