SRAMOTA U ZAGREBU

Uvrede i prijetnje za Josipa Brekala osvanule blizu njegove roditeljske kuće

Josip Brekalo je trebao doći u Dinamo u kojem je i započeo svoju karijeri i za 10 milijuna eura prešao u Wolfsburg još 2016. godine. Previranja u Dinamu i loše reakcije uprave kluba su ipak dovele do toga da sve propadne u zadnji tren, a Brekalo je odlučio sve šokirati.

Kada ga je Dinamo povrijedio svojom neodlučnošću, Brekalo je, iako je dijete Dinama i puno puta je isticao da je Dinamo njegov klub, odlučio potpisati za najveće rivale, Hajduk. Uoči Jadranskog derbija je s Ivanom Perišićem izašao pred puni Poljud i dobio ovacije tribina.

I dok su navijači u Splitu oduševljeni, oni u Zagrebu su prekrižili dijete Dinama i proglasili ga izdajnikom. Zamjeraju mu jer je mogao iz Fiorentine ići i u Olympiakos kad već nije u Dinamo, no on je odabrao baš Hajduk. Nezadovoljni navijači su mu brojnim porukama diljem Zagreba poručili da je izdajnik i da mu to neće samo tako proći, prenose Sportske novosti.

“Brekalo, Judo, prisjest će ti izdaja”, stoji na jednom grafitu, a i drugi idu u smjeru nazivanja bivšeg miljenika izdajicom i Judom.

Brekala sada čeka težak period, a posebno će mu teško biti u derbiju s Dinamom gdje će ga navijači Modrih sigurno počastiti salvom uvreda, baš kao što je to bio i slučaj s Nikom Kranjčarom koji je Modri dres zamijenio Bijelim i navukao na sebe bijes navijača.

POSLJEDNJE DODANO: