Sveučiliste u Splitu na smotri u Sarajevu

Gdje nastaviti školovanje, koji studijski smjer izabrati, budućim studentima iz Bosne i Hercegovine odgovore na ta pitanja ponudilo je Sveučilište u Splitu na Međunarodnom sajmu univerziteta, fakulteta i visokih škola u Sarajevu u dvorani Skenderija.

Sajam je jedinstvena prilika da na jednom mjestu maturanti ostvare uvid u ponudu brojnih studijskih programa koje nudi Splitsko sveučilište, odnosno da donesu jednu od najznačajnijih odluka te da svoje daljnje obrazovanje nastave na nekom od splitskih fakulteta. Na tisuću metara kvadratnih u centru Skenderija budućim studentima su se predstavile brojne visokoškolske ustanove. Uz veliki broj fakulteta i sveučilišta iz Bosne i Hercegovine, u Sarajevo su pristigli izlagači iz Hrvatske i Slovenije.

Na Sajmu, koji je za sve zainteresirane otvoren tijekom petka i subote, očekuje se dolazak preko 25 tisuća učenika i studenata, a već prvih sati nakon otvaranja štand Sveučilišta u Splitu je privukao veliku pozornost svojim atraktivnim uređenjem. Posjetitelji su imali još jedan razlog više zadržati se u splitskom prostoru i na taj način osjetiti dašak Dalmacije i Mediterana usred Sarajeva.

POSLJEDNJE DODANO: