JUBILARNO IZDANJE

ULTRA Europe objavila imena novih 64 izvođača koji će nastupiti na četiri splitske pozornice

Na desetom izdanju festivala, ljubitelji elektroničke glazbe imat će priliku uživati u nastupima nekih od najuzbudljivijih DJ-a današnjice. Dolazak je potvrdio Nizozemac Joris Voorn, koji itekako zna kako pročitati energiju publike i reagirati na nju s neodoljivim i euforičnim emocionalnim trakama, a tu je i Miss Monique, jedna od najpriznatijih DJ-ica progressive house žanra u Europi. Njezino stapanje techno ritmova s ​​klasičnim tranceom i progresivnim melodijama iz godine u godinu okuplja sve više ljubitelja, a nastupala je u više od 40 zemalja diljem svijeta. LOVRA, unikatna Njemica poznata po svom energičnom house zvuku i dinamičnim setovima, osvaja publiku diljem svijeta.

Pink Panda, popularni britanski DJ duo, prepoznatljiv je po zaraznim remiksima i živopisnoj scenskoj prisutnosti koja će dati poseban pečat splitskom spektaklu. Njemački Plastik Funk, s dugogodišnjom karijerom i hitovima koji neprestano osvajaju plesne podije, donosi svježu dozu groove-a i house ritmova dok će Adam De Great, poljski DJ i producent, impresionirati svojim talentom i euforičnim EDM himnama.

ULTRA Europe

U Split stižu i Javi Guzman, Wahlstedt i Block & Crown. Ovi talentirani europski DJ-evi sigurna su formula za vrhunsku zabavu i nezaboravno glazbeno iskustvo na jubilarnom izdanju festivala.

Ovoj dugo očekivanoj svjetskoj festivalskoj obljetnici, izuzetnu podršku pružaju i domaći umjetnici, zahvaljujući suradnji s Hrvatskim društvom skladatelja. Setove Tome in der Mühlena obilježit će hibridni ableton live i modularnim synth zvuk, a na popisu su se našli i DJ Jock, proglašen ELECTOR DJ-em 2023. godine prema izboru publike te Korak, ELECTOR NEW SELECTOR 2023. i mlada nada hrvatske elektroničke scene.

Elena Mikac, sa svojim sofisticiranim pristupom i kombinacijom minimal, house i deep tech zvuka, obogatit će festival dok će Lalita Kali, techno DJ-ica i producentica, članica Pressure kolektiva osigurati da plesni podij ULTRE bude pun energije od samog sumraka.

ULTRA Europe

Treća faza glazbenih imena otkriva i azijske zvijezde pa tako sve Ultranaute očekuje DJ TORA, jedan od vodećih japanskih DJ-a, čija je obrada hita “ Love Sunshine ” postala ultimativna ljetna himna. Kotoha, talentirana japanska DJ-ica, na ULTRA pozornici predstavit će svoj detroit techno i hip hop stil, a Yamatomaya će unijeti svježu perspektivu kreativnim produkcijama klasične i house glazbe. Pridružit će im se i AOY, poznat po hipnotičkim ritmovima progressive housa te OAK.

Od hrvatskih zvijezda elektroničke glazbene scene Ultranaute očekuje i Joe2shine, jedan od najpoznatijih hrvatskih DJ-a i Knoll Doll, poznata hrvatska influencerica koja je nedavno započela svoju DJ karijeru, a čiji nastupi obećavaju dodatno uzbuđenje ovom glazbenom doživljaju.

ULTRA Europe

Osim grandiozne glavne pozornice i jedinstvenog RESTISTANCE koncepta, ULTRA Europe će i ove godine ugostiti cijeli niz glazbenika na pozornicama UMF i Oasis koje su nezaboravne stanice ovog festivala. Raspored svih izvođača po danima i satima, organizatori će objaviti u danima koji dolaze.

POSLJEDNJE DODANO: