KONAČNO JE TAMO GDJE PRIPADA

Uhićen nasilnik s Klisa: Davor Firić pod policijskim nadzorom zbog brutalnog napada na obitelj

Policija je danas obavijestila o uhićenju Davora Firića, koji je bio predmetom intenzivne potrage nakon brutalnog napada na vlastitu suprugu i ustrijeljenja obiteljskog psa. Događaj se odigrao 30. siječnja 2024. godine, kada je Firić fizički napao suprugu te joj nanio teške ozljede, uključujući slomljen nos, skočni zglob i ozljede oka.

Policija je izvijestila da je Firić, koji se povezuje s ovim događajem, trenutno pod njihovim nadzorom, dok je u tijeku kriminalističko istraživanje. Ovo nije prvi put da je Firić nasilan; prije sedam godina je napao tadašnju suprugu, prijetio maloljetnoj kćeri, te je policija prilikom intervencije u njegovoj kući pronašla oružje i streljivo.

Osim toga, Firićev mlađi sin Sandro izdržava 12-godišnju zatvorsku kaznu zbog ubojstva koje je potreslo Split prije dvije godine. Firić je iz automobila ispalio metak u zatiljak mladiću, koji je potom ozlijeđen izbačen na cestu i preminuo u bolnici.

Stariji sin Ante postao je poznat javnosti zbog sudjelovanja u neredima na Partizanovom stadionu u Beogradu, a prije šest godina izgubio je život u prometnoj nesreći. Obitelj Firić također je bila predmetom pažnje javnosti prije sedam godina zbog nasilja unutar obitelji.

POSLJEDNJE DODANO: