PANIKA U SUSJEDSTVU

Učenik beogradske škole u kojoj se dogodio masakr donio nož u školu, reagirala i policija

Školski policajac u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu, u kojoj je bivši učenik Kosta K. napravio masakr, pronašao je nož u ruksaku jednog učenika, saznaje Blic.

Ovog puta u školi nije bilo incidenata, a dječak koji je donio nož odveden je u policiju. Tvrdi kako pronađeni nož nije njegov. Roditelj jednog učenika iz Ribnikara potvrdio je informaciju:

– Nož je pronađen kod učenika osmog razreda, no incidenata nije bilo. Nož je tom učeniku oduzet, a ostala djeca su puštena kući. I dalje osjećaju posljedice Kostina čina, ovo im dodatno otežava situaciju. Mi roditelji smo zabrinuti, moramo biti sigurni da su u toj školi naša djeća zaštićena.

U OŠ Vladislav Ribnikar stigla je i ministrica prosvjete Srbije Slavica Đukić Dejanović, a oglasio se i MUP, koji je poručio kako je prisustvo policajca u školama i suradnja s učenicima i zaposlenima u školama ključna u sprječavanju eventualnih incidenata. Ispred škole, inače, odmah po saznanju o pronalasku noža, dojurilo je nekoliko policijskih vozila…

POSLJEDNJE DODANO: