ZAVRŠENA OBDUKCIJA

Ubijen Ukrajinac u Slavonskom Brodu, četvero privedenih: “Slavili su rođendan…”

U centru Slavonskog Broda jučer u popodnevnim satima pronađeno je tijelo muškarca. Radi se o građevinskom radniku iz Ukrajine koji je navodno ubijen nakon sukoba u apartmanu u centru grada gdje su bili smješteni radnici (rođeni 1990-ih).

N1 neslužbeno doznaje da je završena obdukcija tijela ubijenog. Privedene su četiri osobe.

-Kriminalističko ispitivanje još uvijek traje, tek kada bude okončano, utvrdit će se tko je počinitelj teškog kaznenog djela ubojstva. Za sada je još uvijek četvero ljudi u pritvoru. Ne možemo iznositi detalje zbog toga što krim obrada još uvijek traje, rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske.

RTL javlja da je ubijen 47-godišnji Ukrajinac. Svi privedeni su ukrajinski državljani. Riječ je o građevinskim radnicima koji su tek nedavno stigli u Hrvatsku. Stigli su početkom godine, nakon rata bili su i u Poljskoj. Ubijeni i privedeni poznavali su se od prije. 

-Malo je šokantno, radnici, oni su malo popili, navodno da se slavio rođendan od toga pokojnika, tako da što se dalje dešavalo ne znam, rekao je Nikola Zastrižni, predstavnik ukrajinske nacionalne manjine u Brodsko-posavskoj županiji.  

POSLJEDNJE DODANO: