PREPRODAJA DROGE

U tijeku velika akcija policije i USKOK-a, uhićeno više osoba

Policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta – Služba Rijeka, u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, započeli su jutros realizaciju zadnje faze kriminalističkog istraživanja usmjerenog na zločinačko udruženje čije se djelovanje povezuje s preprodajom droge. Kriminalističkim istraživanjem obuhvaćeno je više osoba.

O slučaju su se oglasili i iz USKOK-a: Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat su kriminalističkog istraživanja koje provodi PNUSKOK po nalogu USKOK-a. Navedene radnje provode se na području Istarske županije. Četiri osobe se sumnjiči da su u sastavu zločinačkog udruženja počinile kaznena djela iz oblasti kriminaliteta droga. USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju, istaknuli su u priopćenju.

Tijekom dana provodit će se hitne dokazne radnje pretrage doma i drugih prostorija, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja policijski službenici predat će osumnjičene osobe pritvorskom nadzorniku i protiv njih podnijeti kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

POSLJEDNJE DODANO: