UPOZORAVA DRŽAVNI INSPEKTORAT

U pojedinim markama automobila uočene poteškoće i nedostatci. Javite se trgovcima!

Državni inspektorat ovog je tjedna objavio je nekoliko obavijesti o tome da su u nekim vozilima uočene određene poteškoće i nedostatci te bi se vlasnici trebali javiti trgovcima kod kojih su kupili svoja vozila.

Osobna vozila / kombi Eos, Golf, Golf Plus, Golf Cabrio, Sharan, Passat CC, Passat, Polo, Fox, Vivo Classic, Crafter

Kada se zračni jastuk vozača aktivira, kvar u generatoru plina zračnog jastuka može dovesti do nekontroliranog napuhavanja i oslobađanja metalnih fragmenata, što može uzrokovati ozljede putnika.

Iz DIRH-a poručuju vlasnicima da se jave trgovcu kod kojeg su kupili vozila. Više detalja o vozilima možete pogledati OVDJE.

Motocikli CBR600RA/RR, CBR1000RA/RR/S1/S2, GL1800/BD/B/DA

Zbog promjene metode izrade impelera pumpe goriva, gustoća impelera je smanjena. Preveliko skupljanje tijkom procesa sušenja je razlog što se impeler iskrivljuje, pa dolazi do pucanja površinskog sloja.

Vlasnici motocikla trebaju se obratiti trgovcu kod kojeg su ga kupili, a više detalja o vozilima možete pogledati OVDJE.

Osobna vozila Honda ZR-V

Naslon za glavu na prednjem desnom sjedalu može biti deformiran i savijen prema naprijed, te ukoliko dođe do sudara neće adekvatno zaštititi putnike.

Vlasnici vozila trebaju se obratiti trgovcu kod kojeg su kupili vozila, a više detalja o vozilima možete pogledati OVDJE.

POSLJEDNJE DODANO: