BOŽIĆNA EUFORIJA

U najvišem hrvatskom neboderu organiziran prvi božićni domjenak

U AC Hotelu by Marriott Split ovog je tjedna održan spektakularan božićni domjenak, okupivši poslovne partnere te brojna prepoznatljiva lica s kulturne, novinarske, institucionalne, sportske i showbizz scene. Ovaj poseban događaj obilježio je prvi božićni domjenak od otvaranja Westgate Towera, najvišeg hrvatskog nebodera.

U elegantnoj dvorani Spinuto, predstavnici AC Hotela by Marriott Split i Westgate grupe srdačno su dočekali 180 uzvanika. Gosti su uživali u raznolikom zabavnom programu, blagdanskoj gastronomiji i ritmovima jazza, uranjajući tako u čaroliju nadolazećih blagdana.

Visoko na video zidu, koji je stvorio jedinstven doživljaj, predstavljena je impresivna prezentacija. Nakon nje, atmosfera se proširila uz glazbu DJ-a, dok su sretni dobitnici dobili poklone u obliku besplatnog smještaja u partnerskim hotelima.

Ozren Kovačević, direktor prodaje i marketinga u AC Hotelu by Marriott Split, izrazio je ponos zbog besprijekorne organizacije prvog božićnog domjenka. Kao predstavnici najveće hotelske grupacije na svijetu, istaknuo je njihovu odgovornost prema lokalnoj zajednici. Kovačević je naglasio cilj povezivanja gostiju iz raznih društvenih i poslovnih sfera te pružanje nezaboravnog doživljaja glamura, jednostavnosti i decentnosti u prvom City Business Hotelu na Jadranu.

Ponosni smo što smo besprijekorno organizirali naš prvi božićni domjenak. Kao predstavnici
najveće hotelske grupacije na svijetu smještene u monumentalnom objektu u kojem
svakodenvno radi više od 1000 ljudi smatrali smo ovakav događaj našom obvezom prema
lokalnoj zajednici. Nastojali smo spojiti goste iz raznih društvenih i poslovnih sfera te im pružiti
nezaboravan osjećaj glamura, jednostavnosti i decentnosti u prvom City Business Hotelu na
Jadranu.

Direktor je također uputio čestitke svim prisutnima za Božić te poželio uspješnu i sretnu novu 2024. godinu. Ovaj događaj dodatno potvrđuje AC Hotel by Marriott Split kao destinaciju koja spaja poslovni šarm s božićnim duhom i zajedništvom

POSLJEDNJE DODANO: