POBJEDNIČKA IZVEDBA

Trajkovski: “Tri gola su tri gola”

Uprkos nagađanjima i neizvjesnosti prije službene objave, Aleksandar Trajkovski je zasjao na terenu postigavši tri gola protiv Lokomotive.

Pišu se tri gola. Dali su nam loptu. Na klupi su me zezali da mi nisu upisali tri gola, ali na kraju ipak jesu i sretan sam što smo završili sezonu u najboljem tonu – rekao je Trajkovski.

Osim toga, spomenuo je ozljedu Hrgovića tijekom zagrijavanja te istaknuo da je Jurak odradio svoj posao maksimalno.

Hrgović se na zagrijavanju požalio na ozljedu. Bolje da nije riskirao. Jurak je odradio svoj posao maksimalno. Sve je ispalo super.

Kada je riječ o lekcijama naučenim tijekom sezone, Trajkovski ističe važnost davanja svega od sebe u svakoj utakmici te nepredavanje. Naglašava da svaki pojedinac mora dati maksimum i biti u službi tima kako bi postigli više u budućnosti kao tim.

Lekcija je da uvijek moramo dati sve od sebe, na svakoj utakmici, da se nikada ne treba predati. Svaki pojedinac mora dati maksimum i bude u službi tima. Samo kao tim možemo napraviti više nego ove sezone.

Ispraćen pljeskom nakon što je zamijenjen na terenu, Trajkovski je istaknuo da mu to znači te da se nada nastavku uspjeha u budućnosti.

To je lijepo vidjeti i doživjeti. Iskreno, sretan sam zbog toga. Nadam se da ću nastaviti tako i ubuduće – zaključio je Trajkovski.

POSLJEDNJE DODANO: