OČEVID JE U TIJEKU

Tragičan ishod sukoba u Rijeci: Dvojica muškaraca preminula nakon međusobnog sukoba

U jutarnjim satima danas, policija je zaprimila dojavu o ozlijeđenim osobama u stambenom objektu na području Škurinja u Rijeci. Prema informacijama koje su policiji dostavljene, riječ je o dvojici hrvatskih državljana u dobi od 44 i 38 godina.

Na mjestu događaja, policijski su istražitelji obavili očevid. Prema prvim saznanjima, sukob između dvojice muškaraca eskalirao je do te mjere da je jedan od njih nanio više ozljeda drugome, nakon čega je počinio ozljede i sam sebi. Zbog teških ozljeda koje su zadobili, obojica su prevezena u KBC Rijeka, no nažalost, unatoč naporima medicinskog osoblja, preminuli su. Tijela preminulih su prevezena na obdukciju na odjel patologije riječke bolnice kako bi se utvrdile sve okolnosti.

Detalji o uzrocima sukoba i ostalim okolnostima još uvijek su predmet policijske istrage. Više informacija bit će dostupno nakon daljnjeg istražnog postupka. Ako je suditi po dosadašnjim prikupljenim informacijama, slučaj će biti okarakteriziran kao ubojstvo i samoubojstvo.

POSLJEDNJE DODANO: