NASTAVLJAJU SURADNJU

Trade Air ovog ljeta leti za Croatia Airlines iz Splita

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik, u ovogodišnjem ljetnom redu letenja nastavlja suradnju s Trade Airom, privatnim hrvatskim avioprijevoznikom. Sada je najavljeno na kojim će linijama Trade Air prometovati za Croatia Airlines ovog ljeta.

Trade Air i Croatia Airlines, dva hrvatska avioprijevoznika, ovog ljeta nastavljaju suradnju. Croatia Airlines će u ACMI najamu imati jedan zrakoplov tipa A320 hrvatskog privatnog avioprijevoznika, koji je s početkom ove godine već krenuo prometovati na određenim linijama Croatia Airlines, piše Croatian Aviation.

U ovogodišnjem ljetnom redu letenja, Trade Air će za Croatia Airlines prometovati na redovnoj liniji između Zagreba i Pariza, a u svibnju će se zrakoplov preseliti u splitsku bazu, te iz Splita prometovati na linijama Croatia Airlinesa prema Amsterdamu, Kopenhagenu, Dublinu, Dusseldorfu, Londonu, Oslu, Parizu i Stockholmu.

Posada i zrakoplov Trade Aira prometovat će za Croatia Airlines i na novoj liniji između Istanbula i Splita. Izravni letovi iz Splita prema Istanbulu planirani su u razdoblju od 7. svibnja do sredine listopada 2024. godine, triput na tjedan i to utorkom, četvrtkom i subotom u večernjim satima, dok je polazak iz Istanbula prema Splitu planiran srijedom, petkom i nedjeljom u ranim jutarnjim satima.

Podsjećamo, u lipnju ove godine Croatia Airlines planira preuzeti svoj prvi A220 u sklopu obnove flote, no trenutno nije najavljeno na kojim će linijama prometovati najnoviji zrakoplov u floti hrvatskog avioprijevoznika.

POSLJEDNJE DODANO: