KREATIVNA PODRŠKA

Torcida pokazala kreativnost uz zastave navijača Betisa

U nedavnoj utakmici između Varaždina i Hajduka, koja je završila rezultatom 1:1 u 24. kolu SuperSport HNL-a, Torcida je još jednom pokazala svoju kreativnost i strast prema klubu na inovativan način.

Dok su gledatelji pratili napetu utakmicu, primijećeno je da su članovi Torcide izvjesili zastave s obilježjima navijača Betisa uz natpis “Na braniku grada”. Unatoč tome što su gesta i poruka koju je Torcida poslala može se tumačiti kao provokacija, nema sumnje da je njihov cilj bio isključivo podržati Hajduk i pridonijeti atmosferi na stadionu.

Ovo nije prvi put da su navijači Hajduka, kroz Torcidu, koristili kreativne načine izražavanja svoje strasti prema klubu. Nedavno su protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj izvjesili transparent s natpisom “I gospoda priko puta navija za Hajduka. Grad je naš!”, koji je također bio primjer njihove inventivnosti i angažmana.

Utakmici između Varaždina i Hajduka prisustvovalo je impresivnih 10.390 gledatelja. Torcida, kao srce navijačke zajednice, nastavlja inspirirati svojom predanošću i entuzijazmom te pokazuje da je ljubav prema klubu nešto što ih ujedinjuje.

POSLJEDNJE DODANO: