IZJAVE SPLIT – ZADAR

Toni Perković: „Frustrirajuće je stalno gubiti od Zadra“

Unatoč njegovih 29 koševa, Toni Perković se nije imao čemu veseliti:

Čestitam Zadru na pobjedi, opet su bili pametniji od nas. Stvarno teška utakmica. I jedni i drugi znamo što tko radi, oni su očito pametniji. Frustrirajuće je gubiti utakmice na domaćem terenu od njih kad imaš osjećaj da nisi dao sve. Žao mi je što je ovo tek četvrtfinale, bilo bi ljepše da se igralo u kasnijoj fazi.


Nakon njega je govorio Dario Drežnjak, uglavnom ponovio neke riječi Perkovića:

Jako dobra, čvrsta utakmica, kao i svaka međusobna. Ova je utakmica bila dostojna finala.


Trener Zadra Danijel Jusup je ovako vidio utakmicu:

Teška utakmica, znali smo da će biti tako. Do zadnje 2 minute je bilo otvoreno. Bila je slična utakmica kad smo nedavno izgubili od njih u prvenstvu. Mi sada moramo pažljivo s emocijama, čeka nas nova utakmica. Da, Mazalin i Božić, na unutarnjim pozicijama smo dobili utakmicu. Moramo se odmoriti, napraviti pripremu za sljedećeg protivnika.


Slaven Rimac s klupe Splita je ponudio svoje viđenje:

Zaslužena pobjeda Zadra, bili su konstantni cijelo vrijeme. Mi smo imali dobrih dijelova. Kad smo uhvatili momentum u posljednjoj četvrtini, 3, 4 napada smo odigrali više sa srcem nego s glavom. Dali smo im da se vrate, a oni su realno bili mirni. Nama više leži igra s puno trčanja, ali nije to lako. Šteta što nam fali igrača u rotaciji, Ljubičić i Kučić. Rekao bih da su trenutno bolji, ali probat ćemo se revanširati kad za to dođe vrijeme.

POSLJEDNJE DODANO: