NA KRAJU UVJERLJIVO

Toni Kukoč gledao pobjedu Splita nad Šibenkom

Košarkaši Splita su s 88:68 pobijedili Šibenku u 26. kolu Favbet Premijer Lige. Čak dvadeset razlike na kraju, makar su Šibenčani bili na samo minus pet na ulasku u posljednjih deset minuta. Utakmicu je iz svečane lože gledao najveći svih vremena Toni Kukoč i to je najvažnija vijest. Pobjeda Splita se očekivala, 23. u prvenstvu, dok je Šibenka izgubila po 15. put.

Na tribinama se okupilo dvjestotinjak gledatelja, onih najvjernijih koje od košarke nije otjerao ni poraz od Cibone u petak. Žuti su otvorili sa 16:3 i očekivalo se da će lagano do bodova, pogotovo što je Šibenka prošli tjedan igrala u ABA 2 ligi, a sa svojim rosterom ionako ne bi smjela parirati Splitu. No, malo po malo su se vratili, umalo došli do izjednačenja u trećoj četvrtini.

SPLIT: Funderburk 2, Perković 15, Shorter 21, Sullivan, Tišma 10, Runjić 6, Klepo, Kučić 7, Vuko 17, Perkušić, Dubravčić, Ljubičić 10.

ŠIBENKA: Skorić 9, Lukić 8, Klarin, Pleadin 9, Foreman, Babić 17, Topalović 6, Starovlah 12, Perković 6, Šarić, Škugor, Brajković.

POSLJEDNJE DODANO: