MARINKA AKRAP

Tko je žena koja je zamijenila Jakobušića? Iz dm-a i Podravke do vrha Hajduka…

U Hajduk je došla u rujnu 2021. godine kad je klub najavio da će područje njenih poslova biti marketing, prodaja i odnosi s javnošću.

Nadzorni odbor Hajduka smijenio je predsjednika Lukšu Jakobušića. Ova je odluka došla nakon serije loših rezultata. Vršiteljica dužnosti predsjednice do kraja sezone bit će članica Uprave Marinka Akrap. U Hajduk je došla u rujnu 2021. godine kad je splitski klub objavio da će područje njenih poslova biti marketing, prodaja i odnosi s javnošću, piše Večernji list.

Akrap je rođena u Splitu 1968. godine, a odrasla je u Tučepima. Majka dviju kćeri diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a Hajduk je po dolasku u klub ovako predstavio njenu poslovnu karijeru:

– Na mjesto članice Uprave Kluba, gospođa Akrap dolazi iz Podravke s pozicije direktorice Sektora korporativnog marketinga i komunikacija na kojoj je provela zadnjih devet godina, a prije toga, baveći se marketingom, prodajom i odnosima s javnošću kroz dvanaest godina rada u dm-drogerie marktu Hrvatska, prošla je razvojni put od asistentice za reklamu do članice Uprave zadužene za nabavu, marketing, odnose s javnošću i dio prodaje – piše Hajduk o njenoj poslovnoj karijeri.

– Imala sam priliku raditi za značajne kompanije i brendove, ali sada sam jako sretna što svoje bogato znanje i iskustvo iz područja marketinga, prodaje i komunikacije mogu staviti na raspolaganje meni najznačajnijem brendu. Odgovornost i očekivanja su velika i uz svu nepredvidivost koju donosi nogomet mogu obećati da ću uvijek ustrajati na hajdučkim vrijednostima, dati svoj maksimum te se truditi donijeti novu energiju i kreativnost kako bi doprinijela da naš Klub svakom svom navijaču i poslovnom partneru, osim emocije kakvoj kod nas nema konkurencije, donese i dodanu vrijednost – rekla je po dolasku u klub. 

POSLJEDNJE DODANO: