Tudor: Ne mogu komentirati suđenje, falilo nam je kvalitete

Hajdukov trener Igor Tudor nakon utakmice je rekao:

– Bio je to dobar susret za gledatelje, čestitam svim akterima. Čudna je to bila utakmica u smislu da smo apsolutno dominirali i trebali dati barem 2-3 gola u prvom poluvremenu, a u drugom je njihov prvi dolazak pred naša vrata bio gol. Na kraju možemo biti zadovoljni i bodom, s obzirom da smo gol postigli u vremenu nadoknade. Falilo nam je kvalitete u pojedinaca, nažalost nemamo puno gol-igrača.

Trener “bijelih” potom je upitan da prokomentira dvije sporne situacije…

– Ne mogu komentirati suđenje – kratko je odgovorio.

Trener Osijeka Tomislav Rukavina je kazao:

– Hajduk je bio konkretniji, imali su određene prilike, ali nisu ih iskoristili. Mi smo poveli i gledajući da su bili konkretniji i opasniji, a mi na kraju prosuli bodove, neriješen rezultat je realan. Nadam se samo da će se već u idućem kolu protiv Hrvatskog dragovoljca situacija prelomiti i da ćemo uzeti puni plijen.

Potom su domaći novinari pitali Rukavinu za komentar što je nadoknada trajala šest minuta.

– Sudac je tako odlučio, ja nisam štopao vrijeme – odgovorio je.

Tudor je potom kazao da ne smatra Osijek “crnom mačkom”…

– Ne bih rekao da je Osijek koban za Hajduk. Nijedna ekipa nije ekipa kobna, previše je bodova u igri da bi samo jedna ekipa utjecala na ukupnu pobjedu…

U idućem kolu na Poljud stiže Dinamo…

– Derbi kao derbi, svi ga čekamo rado. U odnosu na prvi dio prvenstva kad smo od Istre i Osijeka izgubili, sad smo u obje utakmice odigrali puno bolje i veseli me napredak u igri – zaključio je Tudor.

POSLJEDNJE DODANO: