Çebi: Ako Bilić želi Eto’a, idemo po njega

Dopredsjednik turskog nogometnog velikana Beşiktaşa Ahmet Nur Çebi otkrio je da je klub spreman treneru Slavenu Biliću dovesti zvučno pojačanje…

Istanbulski klub u ovom trenutku pregovara oko produljenja suradnje s prvim klupskim napadačem, Portugalcem Hugom Almeidom, kojem ugovor istječe na kraju ove sezone.

– U razgovoru smo s Almeidom i postoji neslaganje oko toga što on želi i što mu mi želimo ponuditi. Almeida će morati prihvatiti našu ponudu ili otići iz kluba – rekao je Çebi turskim novinarima.

Ako Almeida odluči otići iz Istanbula, u Beşiktaşu već imaju ideju kako ga nadomjestiti. Meta je 33-godišnji kamerunski napadač Chelseaja Samuel Eto’o.

– Na treneru Biliću i sportskom direktoru Önderu Özenu je da odluče žele li Eto’a. Ako žele, pokušat ćemo ga dovesti. Nismo mu još poslali ponudu, ali to se može brzo promijeniti – istaknuo je Çebi.

Nekadašnji nogometaš Barcelone i Intera može slobodno pregovarati s drugim klubovima jer mu ugovor s Chelseajem vrijedi samo do kraja aktualne sezone. U 20 ovosezonskih nastupa u Premierligi Kamerunac je postigao osam pogodaka, a tri je dodao i u Ligi prvaka.

POSLJEDNJE DODANO: