NEMOJTE DA BUDE NISAN VIDIA

Sutra je blagdan, a nedjelja neradna. Evo kako rade trgovine ovog vikenda

Sutra se obilježava Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, datum koji je 2019. proglašen blagdanom i neradnim danom, pa će trgovine biti zatvorene.

Evo tko radi, a tko ne ovog vikenda.

Kaufland

Kaufland trgovine neće raditi u subotu, ali u nedjelju će biti otvorene.

Lidl

Lidlove trgovine u subotu ne rade, ali su sve poslovnice otvorene u nedjelju.

Konzum

“Dragi kupci, isplanirajte svoju kupnju na vrijeme jer naše prodavaonice na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, 18. 11. 2023., neće raditi”, objavio je Konzum.

U nedjelju će prodavaonice raditi prema posebnom radnom vremenu, a najažurnije informacije o svim radnim vremenima pogledajte ovdje.

Studenac

Sve trgovine Studenca će u subotu biti zatvorene. Što se tiče nedjelje, ovdje možete vidjeti radno vrijeme trgovina.

Spar

Ni Spar supermarketi ni Interspar hipermarketi neće raditi ovu subotu. Radno vrijeme za nedjelju svake pojedine trgovine možete provjeriti ovdje

Tommy

Radno vrijeme Tommy prodavaonica koje će raditi u nedjelju možete pogledati ovdje.

Plodine

Na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje svi supermarketi bit će zatvoreni. 

dm

Dm trgovine bit će zatvorene u subotu. Kako radi vaša obližnja, provjerite ovdje

Što se tiče prodavaonica koje posluju u sklopu trgovačkih centara, radne i neradne nedjelje bit će usklađene s radnim vremenom pojedinih trgovačkih centara.

Bipa

Bipine trgovine neće raditi ovu subotu. Bipa je na svojim stranicama objavila kalendar s radnim i neradnim nedjeljama, a koje prodavaonice rade ovu nedjelju, možete vidjeti ovdje

Müller

Radno vrijeme obližnje Müller trgovine možete provjeriti ovdje

City Center One Split

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje – City Center One Split je zatvoren. KFC, Burger King i McDonald’s su otvoreni od 9 do 23 h za Delivery i Take Away. 

POSLJEDNJE DODANO: