''STAY TUNED''

Šuta Puljku: ”Ono kad uvališ poraženom Grbinu cijelu obitelj”

Gradonačelnik Splita, Ivica Puljak na svom je Facebook profili zahvalio svima koji su izašli na izbore, posebno onima koji su birali promjene. Pozvao je oporbene aktere da stave interese Hrvatske na prvo mjesto i izbore se za Vladu bez HDZ-a.

Hvala svima koji su jučer izašli na izbore, a posebno hvala vama koji ste birali promjene! Naša borba još nije završena, ovo je početak puta na kojem moramo biti ujedinjeni kako bi ostvarili cilj, a to je micanje HDZ-a s vlasti. 

Pozivam sve oporbene aktere da ispred interesa vlastitih stranaka stave interese Republike Hrvatske i da pristupimo razgovorima u dobroj vjeri jer ono za što se borimo, veće je od svih nas pojedinačno!

Podržat ćemo sve napore da se sastavi parlamentarna većina u kojoj nema HDZ-a. Ne zaboravimo da je koalicija Rijeke pravde odnijela pobjedu u Splitu i to nas čini ponosnima! Hvala svima!

Brzi odgovor uputio mu je predsjednik splitskog HDZ-a, Tomislav Šuta poručivši:

Ono kad uvališ poraženom Grbinu cijelu užu obitelj i skoro Žetona ispred nosa u sabor pa pozivaš druge da zaborave na osobne interese i krenu slagati većinu.

Stay tuned, većinu će uskoro objaviti HDZ, a vidimo se i dogodine.

POSLJEDNJE DODANO: