PRIPREMLJEN BOGAT NAGRADNI FOND

SUI workshop ove subote na FESB-u: Zakoračite u svijet Blockchaina

Ususret BlockSplit konferenciji, u sklopu koje će Split posjetiti gotovo 1000 stručnjaka, poduzetnika i entuzijasta iz svijeta blockchain tehnologije, Digitalna Dalmacija, kao dugogodišnji partner konferencije, organizira WEB 3.0 besplatne radionice.

Nakon trotjednog Ethereum Workshopa, slijedi Sui Workshop, pod palicom zagrebačkog razvojnog studija 4 point O Venture Labs.

Što je Sui? Kako postaviti radno okruženje? Kako raditi pametne ugovore i koristiti jedinstvene funkcije Sui blockchain-a? Pitanja su to na koja će polaznici odgovore doznati u subotu, 16. ožujka, od 16 do 19 sati, u prostorijama PICS-a (vanjski ulaz sa zapadne strane FESB-a).

Radionica će početi prezentacijom Sui platforme, njezine misije unutar blockchain svijeta, mogućih primjena, ali i informacija o nedavnom lansiranju Mainneta te dosadašnjem napretku ekosistema.

Poslije pauze, prisutni će, uz podršku predavača, upoznati Move, programski jezik korišten na Sui blockchainu. Naučit će postaviti Sui razvojno okruženje, uspostaviti interakciju s blockchainom i objaviti pametni ugovor.

Za kraj je planirana otvorena rasprava, tijekom koje će predavači odgovarati na pitanja i govoriti o primjenama te budućnosti Sui blockchaina, ali i analizirati ideje polaznika.

Pripremljen je i bogat nagradni fond. Od 10 Sui tokena koje će dobiti svi polaznici, preko ulaznica za Sui konferenciju u Parizu za sve koji uspiju objaviti kod na Sui blockchainu, do ulaznica za BlockSplit5 koje će osvojiti tri najbolja sudionika pa čak i povrata troškova prijevoza na Sui konferenciju u Parizu za prvo troje sudionika koji objave kod.

Radionicu će voditi Andrej Šarić, iskusni softverski inženjer i dugogodišnji predavač na Rochester Institute of Technology koji je radio na brojnim web rješenjima, mobilnim aplikacijama, IoT, dApps i pametnim ugovorima.

Više informacija o radionici možete pronaći na ovoj poveznici, a ovdje se možete registrirati na online događaj.

POSLJEDNJE DODANO: