[FOTO] Studentska bajka je krenula: Otvoren je Advent na Kampusu

Svečanim paljenjem lampica u 19:30 otvoren je Advent na Kampusu na raskošno uređenom prostoru ispred Zgrade triju fakulteta. Mnoštvo je studenata došlo prvu večer programa uživati u tisućama svjetlećih lampica, božićnih ukrasa i šarenih dekoracija. Na kućicama je bilo svega, od kuhanog vina do fritula i kobasica, a studente je odlično zagrijala Grupa Best.

Organizatori ovog čarobnog događaja, Studentski centar Split (SCST), Studentski zbor Sveučilišta u Splitu (SZST) i Sveučilište u Splitu, uz snažnu potporu Turistička zajednica Grada Splita i Turistička zajednica Splitko-dalmatinske županije, udružili su snage kako bi stvorili nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.

Narednih dana će nastupiti Magazin, Dreamers Band, grupa Euforia, Antoniette, klapa Cambi, studentski zborovi, tamburaši i DJ-evi, Ante Cash i Božanstvena komedija, a advent 20.12. zatvaraju Matko i Brane.

Svi su dobrodošli pridružiti se ovom čarobnom događaju koji će trajati narednih 20 dana. Nadamo se da će program našeg adventa uistinu učiniti da predbožićno vrijeme bude najljepše vrijeme u godini – izjavio je Ivan Žižić, ravnatelj Studentskog centra Split.

Osim glazbenog programa, posjetitelji će imati priliku uživati u širokoj paleti aktivnosti koje će biti najavljene na društvenim mrežama Studentskog centra Split poput kvizova znanja, organiziranog gledanja utakmice Dinamo – Hajduk, a u sklopu adventa će biti organizirana i smotra Sveučilišta u Splitu. Prostor je natkriven pa kiša u nijednom trenutku ne može poremetiti ‘studentske’ planove.

POSLJEDNJE DODANO: