UZNEMIRUJUĆE

Stravično iživljavanje nad životinjom: Netko je brutalno osakatio štene i ostavio ga

Udruga Šibenske šape iz Šibenika, poznata po svojoj predanosti brizi za napuštene životinje, danas je na svom Facebook profilu objavila potresne fotografije tromjesečnog šteneta kojem je netko brutalno odrezao uši i ostavio ga na cesti.

Ovaj čin okrutnosti šokirao je mnoge, a udruga apelira na pomoć dobrih ljudi kako bi štene dobilo potrebnu njegu.

Suvišno je pisati, preklinjati i proklinjati…U ovakvom stanju je štene došlo u azil. Kujica je u svoja 3 miseca osakaćena i napuštena s još 2 šteneta iz istog legla. Neko se odlučio igrat veterinara i srećom druge nije rezao. Njoj treba puno bolja veterinarska skrb od one koju može dobit u azilu, treba joj oporavak van kaveza, dalje od vrućine i muha i prljavštine…molimo Vas da nam pomognete da ju zbrinemo. Ne samo veterinarski troškovi, smještaj za malenu tjedan dva …spasit ćemo ju. Od danas se zove Stella. – napisali su i objavili podatke za pomoć.

Podaci za pomoć su račun udruge Šibenske šape:
HR932390 0011199011802
SWIFT: HPBZHR2X
PayPal: [email protected]
Svrha donacije: Stella

– Stella je ostala kod veta na obradi. Predivno štene, kad uzmete u obzir koju traumu je prošla, ne pokazuje strah prema ljudima, maše repićem i umiljava se. Teška je samo 6 i po kila. Uši su iščupane i tu popravka nema, morat će samo zarasti na miru.

Vjerojatno nikad neće biti kažnjen počinitelj, Al zato će naša Stella di god se pojavi upozoravati na čudovišta koja žive kraj nas…Našla je dom kod naše Ivane nakon veterinara, i vraćati se u azil neće, ali gore je ostalo dvoje njenih supatnika iz legla koji na kraju iako im nisu osakaćene uši, ispadaju manje sretni od Stelle. ako imate komadić srca za pomoći jednom štenetu, javite se – objavili su.

POSLJEDNJE DODANO: