RAFALI PSOVKI PREMA IGRAČIMA

Sramotno ponašanje trenera Šibenke: “Jeste vi retardirani, pi**a vam materina bolesna”

Košarkaši Šibenke igraju 12. kolo ABA lige 2 protiv Sutjeske, a gledatelje je zgrozilo ono što su čuli tijekom prvog poluvremena iz usta trenera Šibenke Josipa Pandže.

Hrvatski klub gubio je 15-4 u prvoj četvrtini. Vidljivo ogorčeni Pandža pozvao je minutu time outa i priuštio gledateljima sramotne rafale psovki prema igračima.

Nećete danas igrati košarku? Koja vam je pi*ka materina? Što se dešava među vama? Je li možemo da switchamo svaki pick s ovim Spasojevićem. Ne želite obranu, nema intenziteta, nema komunikacije. Od početka oni što god da rade dođu do zicera. Spasojević tri otvorena šuta, ostalo su dali zicera. Jeste vi retardirani, pi*ka vam materina bolesna. Jeste retardirani, kako možeš svaki dan prokleto svoje ime, jel imaš ponos pi*ka vam materina retardirana. Je li vaki dan moram ovo sranje prolaziti?

Igrači su pokunjeno gledali u pod dok su svjedočili pomračenju uma svog trenera. Nakon što je završio time-out, jedan drugog su bodrili i pokušali motivirati, kada to već nije napravio trener i uspjeli su preokrenuti u nastavku. Na poluvrijeme su otišli s vodstvom 37-36.

POSLJEDNJE DODANO: