KRITIKA PULJKU

Splitski HDZ zamjera odlazak Puljku u Zagreb: “A gdje je naš gradonačelnik? Dovoljno pokazuje koliko mu je do Splita stalo!”

U stožeru splitskog HDZ-a, slavljenička atmosfera već je počela. Načela se torta, otvorio šampanjac jer zadovoljni su dalmatinski HDZ-ovci rezultatima koji su ostvarili u IX. I X. izbornoj jedinici.

Čelnik splitskog-HDZ-a, Tomislav Šuta, već je najavio kako dogodine ide u lov na gradonačelničko mjesto, a sada nije štedio aktualnog poteštata Ivicu Puljka kojem zamjera odlazak u Zagreb.

Nijedna stranka u Splitu nije imala stožer osim HDZ-a. Ono što je bitno naglasiti je da su svi pobjegli u Zagreb. To dovoljno pokazuje koliko im je stalo do Splita, izgleda da je jedino stalo HDZ-u. A gdje je naš gradonačelnik? Isto u Zagrebu. Neka kaže što želi, a Splićani žele HDZ, kontinuitet i sigurni razvoj, kazao je Šuta.

Slično mišljenje podijelio je i bivši gradonačelnik, a sada saborski zastupnik Andro Krstulović Opara.

Mi smo danas opravdali povjerenje svih. Najavili smo pobjede na ovim izborima, europskim, a što je najvažnije predsjednički izbori su jasni. Kršitelj nije uspio udar na državu i negiranje državnih institucija. Borio sam se za ovu državu i nisam mogao zamisliti da ću imati predsjednika koji će rušiti ustavni poredak. Nakon predsjedničkih izbora, na proljeće iduće godine, stiže Tomo i njegova ekipa koja će sigurno pobijediti na lokalnim izborima u Splitu i služiti ovom gradu kao što sam i ja, zaključio je Opara.

POSLJEDNJE DODANO: