"ALARMANTNO STANJE"

Splitski HDZ traži tematsku sjednicu o stanju u JU PŠ Marjan

Splitski HDZ traži sazivanje tematske sjednice o stanju u Javnoj ustanovi za upravljanje Park šumom Marjan.

Priopćenje potpisuje predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a Tomislav Šuta, a mi ga prenosimo u nastavku.

Sve nas vijećnike i vijećnice u Gradskom vijeću danas je dočekalo pismo stručne voditeljice u Javnoj ustanovi za upravljanje park šumom Marjan Ingrid Pečarević. Možemo slobodno reći da nas ništa od navedenoga nije ni zateklo ni iznenadilo jer je već odavno jasno da je u posljednje dvije godine u toj ustanovi nešto itekako trulo. Zavjet šutnje o stanju u toj ustanovi kod pojedinaca iz vladajuće strukture je očito prekinut, a samim time je jasno da je voda došla do grla i da je vrijeme za uzbunu.

Jasno je da je jedan od osnovnih problema jedna osoba – Srđan Marinić, intimus i prijatelj dogradonačelnika Ivoševića, osoba kojeg ni izostanak i najosnovnijih stručnih kvalifikacija ne priječi da već godinama glumi ravnatelja i marjanskog šerifa.

Jasno je kako se šutnja ove gradske uprave o alarmantnom stanju u JU Marjan konačno mora prekinuti. Stoga obavještavamo javnost kako su vijećnici iz Kluba vijećnika HDZ-a skupili dovoljan broj potpisa za sazivanje tematske sjednice Gradskog vijeća o stanju u Javnoj ustanovi za upravljanje park šumom Marjan. Tražit ćemo da svi oni koji su suodgovorni za ovo stanje, a u prvom redu zamjenik gradonačelnika Ivošević i nekadašnji „koordinator za Marjan“ Marinić polože račune vijećnicima i cijeloj javnosti.
– stoji u objavi.

POSLJEDNJE DODANO: