SUDAMJA 2024.

Spektakl na Rivi: Vojko V i Grše oduševili Splićane!

U sklopu proslave dana Grada Splita, jučerašnji dan će mnogima ostati u izvrsnom sjećanju!

Ljubitelji moderne, urbane glazbe definitivno su došli na svoje.

Subotnji đir je već iza podneva akustičnim koncertom na Pjaci začinila Natali Dizdar. Savršen glas jednog od najboljih domaćih ženskih vokala oduševio je ne samo Splićane, nego i brojne strance koji su imali sreću da se u danima Sudamje zadese u Gradu pod Marjanom.

Da se vodstvo grada uz svoje partnere uistinu potrudilo u ovogodišnjem programu donijeti najbolje za sve, pokazalo se i u nastavku dana.

Svojim nastupom na Rivi, Vojko V je označio početak delirija koji se nakon njega uz Gršu nastavio do kasno u noć! Iako je fanovima putem instagrama obznanio kako je ‘u gripi’ na njegovom se nastupu to nije primjetilo!

Čak štoviše, priliku da se obrati direktno svojim brojnim fanovima, Grše je iskoristio da najavi svoj najveći solo koncert u studenom ove godine, na Gripama!

Da ludilo koncertima ovdje ne bude kraj, pobrinut će se već danas Alen Vitasović! Nakon proslave Dana Marjana i zabave koja tamo kreće već od jutarnjih sati, pa zatim domaće utakmice Hajduka, sutra se ponovno družimo na Rivi od 21 sat!

Cjelokupan program ovogodišnje Sudamje pratite na službenim stranicama Grada Splita, Turističke zajednice Grada Splita i na www.znjan.hr.

Sve detaljnije informacije potražite i na društvenim mrežama @splitemoj_

POSLJEDNJE DODANO: