ODGOVOR NA POVRATAK PERIŠIĆA

Službeno je: Josip Brekalo stiže u Dinamo!

Josip Brekalo stiže na posudbu u Dinamo, potvrdio je Fabrizio Romano. Kao što su Sportske novosti jučer prve doznale, Andy Bara, igračev menadžer, u Maksimiru je jučer dogovarao detalje prelaska 25-godišnjeg ofenzivca u zagrebački klub, a posao je sada konačno dogovoren.

– Mislim da bi uskoro trebao doći odgovor Fiorentine na Dinamovu ponudu. Držim da bi Fiorentina mogla sniziti odštetni zahtjev za posudbu, pa bi moglo doći do konačnog dogovora. Ne možemo naravno ništa unaprijed zaključiti, ali…. Ukoliko padne konačni dogovor, Brekalo bi mogao stići za nekoliko dana – rekao je Bara u utorak.

Talijanski mag za transfere jutros je samo potvrdio vijest o posudbi, a Brekalo će u redove Modrih stići iz Fiorentine uz odštetu od 100 tisuća eura. Ako Dinamo osigura novi naslov prvaka, kako piše Romano, Brekalo bi trebao dobiti bonus od 100 tisuća eura, a uđu li nakon toga i u skupinu Lige prvaka, novi bonus trebao bi iznositi 200 tisuća eura.

Drugi je to veliki igrački transfer jednog hrvatskog reprezenativca u HNL. Prije nekoliko dana Hajduk je objavio dolazak Ivana Perišića, Dinamo odgovar očekivao se danima i sada je napokon stigao. HNL ‘priča 2023/24‘ postaje sve zanimljivija…

POSLJEDNJE DODANO: