HDZ SLAVI

Sinjski HDZ slavi izbornu pobjedu i proziva Mira Bulja zbog neuspjeha MOST-a

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) iz Sinja objavila je zadovoljstvo rezultatima stranke na nedavno održanim izborima za Europski parlament, istovremeno koristeći priliku da kritizira aktualnog gradonačelnika Sinja, Miru Bulja, iz stranke MOST.

Njihovo priopćenje prenosimo u nastavku:

– Hvala svim našim sugrađankama i sugrađanima na povjerenju koje ste dali listi Hrvatske demokratske zajednice na jučer održanim izborima za EU parlament! S osvojenih 6 mandata lista predvođena Andrejom  Plenkovićem je apsolutni pobjednik ovih izbora, a hrvatski narod je jasno pokazao da vjeruje u smjer kojim HDZ vodi Hrvatsku, sada već u trećem mandatu ove Vlade.

Lista HDZ-a je odnijela premoćnu pobjedu i u našem Sinju s 44,96 % vaše podrške što je pokazatelj kontinuiteta i rasta povjerenja kojeg bilježimo i na kojem Vam zahvaljujemo.  Dobili smo vaše povjerenje lani na izborima za mjesne odbore, premoćno prije mjesec dana na parlamentarnim izborima i jučer na euro-izborima, a uvjereni smo kako nas u vremenu pred nama čekaju još dvije velike pobjede – na predsjedničkim izborima i na lokalnim izborima u našem Sinju, gdje ćemo nakon 20 godina propadanja i stagnacije, konačno preuzeti odgovornost za razvoj našeg Sinja. 

Miro Bulj i Most doživjeli su treći izborni poraz zaredom u Sinju, a jučerašnjih 227 glasova, odnosno  8,40 % podrške je neupamćeni debakl i fijasko aktualnog gradonačelnika – koji rezultat najbolje pokazuje što građani Sinja misle o njegovom radu i sramotnim rezultatima koalicije MOST – SDP kojoj je na čelu. Predsjedniče MOST-a Božo Petrov,  iz Sinja vas  pozdravlja gradonačelnik Miro Bulj s velikih  227 glasova podrške. 

Čestitamo također i Općinskoj organizaciji HDZ-a općine Otok na uvjerljivoj pobjedi na izborima za Općinsko vijeće. 

Hvala građanima za svaki glas, idemo dalje zajedno u izazove koji su pred nama! – stoji u objavi.

POSLJEDNJE DODANO: